Informatie

Elektrisch scheren is beter, dan met een mesje

Het scheerapparaat bestaat uit twee scheerplaatjes die tegen elkaar aan zitten en bij het aanzetten van het apparaatje op en neer bewegen, waardoor alle haren met gemak kunnen worden verwijderd.

Hulpstuk

Met het bijgeleverde hulpstuk is het mogelijk om de haren voor het scheren, korter te maken. Zo voorkomt u dat er meer haartjes eraf gaan, terwijl u dat niet wenst. Alle haren tot 4 cm kunnen worden afgeknipt. Hulp stukje bevat 2 kanten: short en long. Zodat u het haar naar uw wens kunt verwijderen.

De meeste vrouwen epileren hun wenkbrauwen met een pincet. Dat veroorzaakt vaak pijn, irritaties en uitslag. Pijnloos ontharen is hiervoor de oplossing! Bovendien als er een haar te vaak uit het haarzakje is getrokken, komt het niet meer terug. Als u dus een andere wenkbrauw vorm wilt, of wat vollere wenkbrauwen is dat niet meer mogelijk na vaak epileren. Pijnlijk epileren met een pincet behoort nu tot de verleden tijd! Om de gewenste resultaat te bereiken gebruikt u eerst het bijgeleverde hulp stukje. Die zorgt er namelijk voor dat de haren korter worden gemaakt in plaats van afgeschoren. Werk wel altijd van de wenkbrauw af.

Onderhoud Depilator

De Depilator wordt geleverd met een handig fluweel tasje om hem op te bergen, een hulp stukje waarmee u het haar eerst korter maakt, een borsteltje om de haren uit het apparaat te verwijderen en een flesje met vloeistof dat u gebruikt voor het onderhoud van de metalen bewegelijke plaatjes aan de kop van de Depilator. U dient periodiek één druppel vloeistof op de plaatjes aan te brengen. Plaatjes worden op deze manier veel minder snel bot. De scheerkop van de Depilator kan worden los geklikt, om aan de binnenkant ook de haartjes te kunnen verwijderen. Regelmatige, droge reiniging voorkomt slijtage van het apparaat waardoor de kwaliteit beter wordt behouden. Depilator werkt op 1 AAA batterij